Zwemscore

Communicatie is the key! Als ouder is het belangrijk om wekelijks te worden geïnformeerd over de vorderingen van je kind. Met behulp van je persoonlijke account van het online leerlingvolgsysteem 'Internet Zwemscore Module™ kun je op elk moment inloggen om de scores van je kind te bekijken.

Het zwemscore portal is gemakkelijk te gebruiken, je vindt hier in één oogopslag in welk niveau je kind zwemt en welke vaardigheden hij/zij moet kunnen beheersen om door te stromen naar het volgende niveau. Iedere les monitoren onze instructeurs van elke leerling de vaardigheden, zo kan er gericht worden geoefend op de vaardigheden die nog aandacht verdienen. De zwemscores worden na iedere les geüpdatet met een persoonlijk tekstje. Leuke smileys geven de resultaten op een kindvriendelijke manier weer, waardoor het ook een extra stimulans is voor onze zwemmers.

Onder brieven / e-mails vindt u de e-mails die wij versturen, zoals periodieke nieuwsbrieven & berichten, uitnodigingen en belangrijke informatie. Als u een keer niet kunt komen is er de mogelijkheid om de les kosteloos af te melden via je persoonlijke zwemscore pagina, tevens kunt u een extra les reserveren per zwembad.  Wanneer u een les minstens 24 uur voor de start van de les afmeldt via Zwemscore, wordt deze les niet opgenomen op de maandelijkse factuur.

Tot slot is het ook mogelijk om een pasfoto van uw kind op de persoonlijke pagina te plaatsen en kunt de N.A.W. gegevens of het e-mailadres wijzigen. De instructies hiervoor vindt u op de persoonlijke pagina.

Open chat