Ons team

Aangenaam kennis te maken

Waar de passie en het plezier voor zwemmen begint!

Alle zwemcoaches van Zoeterwoude Zwemt zijn gecertificeerd en ervaren. Zij begeleiden uw kind op professionele, maar vooral leuke manier naar het diploma. 

Christina ZZ

Juf Christina

Juf Christina heeft haar roots op het Watertje in Zoeterwoude liggen. Ook is zij ooit bekroond als ‘Sportvrouw van het jaar’ dankzij haar roeiprestaties. Als snelle zwemmer en werkende in Kenia, leerde ze anderen graag de borstcrawl.

Naast zwemschool Zoeterwoude Zwemt! is Christina ook eigenaar van zwemschool ‘Your Personal Swim Coach‘ in Den Haag, Leiden, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Veel van onze teamleden van Zoeterwoude Zwemt! geven ook les bij deze zwemschool speciaal gericht op volwassenen.

"De grootste kick van zwemles geven is om  mensen, jong en oud, over hun angsten heen te laten stappen. zodra de mindset goed is, kan je zo veel meer dan je durft te dromen."

 

Paul ZZ

Meester Paul

Dag zwemmers, mijn naam is  Paul en woon samen met mijn gezin in Zoeterwoude. Voorheen speelde ik jaren waterpolo. Toen kwamen de kinderen en heb ik veel plezier gehad met babyzwemmen. Nog steeds zwem ik graag zoveel mogelijk met de kids.  Zondags zie je mij in 't Wedde en in Swetterhage; ik kan daar helemaal m’n ei kwijt. Op een persoonlijke wijze, met veel humor en plezier, leiden wij als een team de kinderen naar het zwemdiploma. Ieder kind is weer anders, dat maakt het lesgeven extra mooi. Samen is niet alleen op weg naar je zwemdiploma!

“ Ieder kind moet goed leren zwemmen uiteraard. In een waterrijk gebied zoals Zoeterwoude, is een A diploma alleen, niet genoeg.”

Thomas ZZ

Meester Thomas

Meester Thomas is een gepassioneerd en ervaren zweminstructeur. Hij heeft de gave om kinderen snel op hen gemak te maken, waardoor het leren zwemmen een feestje wordt!

Behalve zwemleraar is Thomas ook student in Leiden. We zien het daarom iets minder vaak in het zwembad dan voorheen. Gelukkig valt Thomas regelmatig in.  Dan geeft ie de kinderen weer een super boost.

 

"Elke zwemles moet een feestje zijn"

Frans ZZ

Meester Frans

Frans is een echte zwemmeester veteraan. Wij zijn dan ook heel blij dat Frans iedere zondag in 't Wedde kan zijn. Oorspronkelijk is meester Frans gymmeester in het basis onderwijs. Dat was lekker sporten met groep 3 tot en met 8. Inmiddels heeft hij half Zuid- Holland leren zwemmen.

Frans is de hoofdmeester voor de A diploma groep in 't Wedde.

 

"Jong geleerd, oud gedaan"

ZZYPSC-3

Juf Mandy

Juf Mandy is afgestudeerd orthopedagoog en inmiddels fulltime leerkracht in het basisonderwijs.  Zij heeft de eerste afgelopen vier jaren ieder kind dat op zwemles zat in Zoeterwoude gezien en begeleid tot en met het diploma toe.

Inmiddels is Mandy alleen nog aanwezig op zaterdagochtend in Swetterhage voor het babyzwemmen en ook kunnen kinderen bij haar terecht voor het Spierballen uurtje.

“Ik vind het geweldig om zwemles te geven, omdat je de kinderen ziet groeien en meer zelfvertrouwen krijgen"

laura ZZ

Juf Laura

Juf Laura is een professioneel opgeleide nanny en komt oorspronkelijk uit Hongarije. Na een paar jaar werken in Schotland is Laura naar Nederland gekomen. Gelukkig maar, Kids love her!

Ze spreekt inmiddels goed Nederlands, zolang het maar over zwemmen gaat. Laura heeft oog voor detail en houdt van pittige leerdoelen. Geen verrassing dus dat kinderen snel leren.

Laura geeft zondag les in Leiden, daarna stapt ze weer op de fiets, terug naar Den Haag.

"Ik vind het gewoon fantastisch om met kinderen te werken"

ZZYPSC

Juf Judith

Judith, 48 lentes jong en moeder van een 18 jarige zoon, is gelukkig weer terug bij ons!

Na meer dan 10 jaar ervaring bij de zwemvereniging in Den Haag, regelt Juf Judith nu weer de zwemlessen op zondagen in Voorschoten.

Alle ouders en kinderen weten haar inmiddels te vinden voor tips en advies.

"Ik ga er prat op dat de zwemlessen voor de kinderen zo leuk mogelijk zijn. Elk kind verdient het  immers om met plezier het zwemdiploma te halen in een veilige omgeving."

leonie

Juf Leonie

Juf Leonie geeft op woensdag, zaterdag en zondag les in Zoeterwoude. Leonie komt van het wedstrijdzwemmen vandaan. Ze zwemt zelf graag nog altijd een paar baantjes. Leonie heeft zelf belangrijke wedstrijden gezwommen in het binnenbad maar ook bij openwaterzwemmen.

Inmiddels is Leonie al weer een jaar terug uit USA, waar ze is afgestudeerd in Marketing.

"Plezier in het zwemmen is heel belangrijk voor kinderen die nog veel moeten leren, daarom  laat dat ook terugkomen in mijn manier van lesgeven."

ZZYPSC-4

Meester Julius

Meester Julius assisteert de gecertificeerde zweminstructeurs tijdens zwemlessen in Leiden en zo nu en dan in Voorschoten. Dit geeft de mogelijkheid om alle kinderen in hun behoeften te voorzien om op een prettige manier de zwemdiploma's te behalen.

Julius werkt tevens als vrijwilliger bij de reddingsbrigade op het Scheveningse strand.

"Als vrijwilliger van de reddingsbrigade weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te zwemmen voordat je de zee in gaat"

gijs

Meester Gijs

Meester Gijs heeft het Zeeuwse land achter zich gelaten om in Leiden te gaan studeren. Op zondagmorgen is een vast gezicht in Voorschoten en in Leiden. Van Badje 2 tot en met C diploma....alle kinderen kunnen  rekenen op de positieve aanmoedigingen van meester Gijs.

Soms moeten we Meester Gijs een weekend missen, dan treedt hij op met zijn band. Wellicht wil hij ook een liedje spelen bij het volgende diplomazwemmen?

 

"Good vibes only"

isabelle (1)

Juf Isabelle

Juf Isabelle is ons Haagse zonnetje in huis op zondagmorgen. Isabelle assisteert steeds een andere groep en kent daardoor inmiddels alle kinderen door en door. Ze weet hen één voor één te stimuleren om toch steeds weer een stapje verder te gaan.

Thuis wacht haar grote liefde Boy op haar; een teckeltje. Je raadt het al, ook Boy springt graag in het water zodra hij de kans krijgt.

Behalve een lieve zwemjuf assistent, steunt zij ook volwassenen met hun lifestyle met haar eigen bedrijf  Boost Your Health

"Happiness is something that multiplies when it is divided"

 

lars

Meester Lars

Meester Lars is een waterfanaat pur sang; naast zwemles geven is Lars namelijk ook al jaren een windsurfinstructeur.

In de zomer vinden we hem dan ook dagelijks op het Valkenburgse meertje tussen Wassenaar en Leiden.  Daar ziet hij met eigen ogen hoe gevaarlijk en krachtig het water soms kan zijn.  Dit wordt te vaak nog onderschat door kinderen en hun ouders.

 

"Ieder kind zou wat het water moeten kunnen genieten, maar soms weten ze dat zelf nog niet.  Ik vind het geweldig om het zelfvertrouwen van de kinderen te zien groeien tijdens mijn zwemlessen."

Open chat
Powered by