Ons team

Aangenaam kennis te maken

Waar de passie en het plezier voor zwemmen begint!

Alle zwemcoaches van Zoeterwoude Zwemt zijn gecertificeerd en ervaren. Zij begeleiden uw kind op professionele, maar vooral leuk manier naar het diploma. 

Christina ZZ

Juf Christina

Juf Christina heeft haar roots op het Watertje in Zoeterwoude liggen. Ook is zij ooit bekroond als ‘Sportvrouw van het jaar’ dankzij haar roeiprestaties. Als snelle zwemmer en werkende in Kenia, leerde ze anderen graag de borstcrawl.

Naast zwemschool Zoeterwoude Zwemt! is Christina ook eigenaar van zwemschool ‘Your Personal Swim Coach‘ in Den Haag, Leiden, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Veel van onze teamleden van Zoeterwoude Zwemt! geven ook les bij deze zwemschool speciaal gericht op volwassenen.

Paul ZZ

Meester Paul

Dag zwemmers, mijn naam is  Paul en woon samen met mijn gezin in Zoeterwoude. Voorheen speelde ik jaren waterpolo. Toen kwamen de kinderen en heb ik veel plezier gehad met babyzwemmen. Nog steeds zwem ik graag zoveel mogelijk met de kids.  Zondags zie je mij in t Wedde en in Swetterhage; ik kan daar helemaal m’n ei kwijt. Op een persoonlijke wijze, met veel humor en plezier, leiden wij als een team de kinderen naar het zwemdiploma. Ieder kind is weer anders, dat maakt het lesgeven extra mooi. Samen is niet alleen op weg naar je zwemdiploma! .

“ ieder kind moet goed leren zwemmen uiteraard. In een waterrijk gebied zoals Zoeterwoude , is een A diploma alleen, niet genoeg.”

Thomas ZZ

Meester Thomas

Meester Thomas is een gepassioneerd en ervaren zweminstructeur. Hij heeft de gave om leerlingen snel op hen gemak te maken, waardoor het leren zwemmen een feestje wordt!

laura ZZ

Juf Laura

Juf Laura is een super enthausiaste juf. Ze werkt graag met kinderen samen en komt altijd met een glimlach naar de les toe.

ZZYPSC-5

Juf Myrthe

Juf Myrthe is een sportieve wedstrijdzwemster & waterpoloster en heeft veel ervaring in het trainen voor wedstrijden. Zodoende is het een logische stap dat zij haar passie voor zwemmen graag overbrengt aan onze leerlingen. Myrthe is in het zwembad te vinden voor zwemlessen op zondag in Voorschoten en LeidenLeiden.

ZZYPSC-3

Juf Mandy

Juf Mandy is afgestudeerd orthopedagoog en inmiddels fulltime leerkracht in het basisonderwijs.  Zij heeft de eerste afgelopen vier jaren iedere zwemmer van Zoeterwoude gezien en begeleid tot en met het diploma toe. Inmiddels is Mandy alleen nog aanwezig op zaterdagochtend in Swetterhage voor het Ouder & Baby zwemmen en ook kunnen kinderen bij haar terecht voor het Spierballen uurtje.

ZZYPSC

Juf Judith

Judith, 48 lentes jong en moeder van een 18 jarige zoon, is gelukkig weer terug bij ons! Na meer dan 10 jaar ervaring bij de zwemvereniging in Den Haag, regelt Judith nu weer de zondagen in Voorschoten. Judith gaat er prat op dat de zwemlessen voor de kinderen zo leuk mogelijk zijn. Elk kind verdient het  immers om met plezier het zwemdiploma te halen in een veilige omgeving.

Leonie

Juf Leonie

Juf Leonie geeft op woensdag, zaterdag en zondag les in Zoeterwoude. Leonie komt van het wedstrijdzwemmen vandaan. Ze zwemt zelf graag nog altijd een paar baantjes. Daarnaast geeft ze ook training aan kinderen bij haar vereniging. Juf Leonie vind de plezier in het zwemmen heel belangrijk en laat dat ook terugkomen in haar manier van lesgeven.

ZZYPSC-4

Meester Julius

Meester Julius assisteert de gecertificeerde zweminstructeurs tijdens zwemlessen in Leiden en zo nu en dan in Voorschoten. Dit geeft de mogelijkheid om alle leerlingen in hun behoeften te voorzien om op een prettige manier de zwemdiploma's te behalen.

Open chat