Spierballen lessen

Extra aandacht en begeleiding

Volgt uw kind zwemlessen bij onze zwemschool of ergens anders? Heeft het net even dat zetje in de rug nodig om juist dat ene onderdeel voor het afzwemmen onder de knie te krijgen? Of zijn een paar extra zwemlessen nodig om het zelfvertrouwen en het leerproces van uw kind een boost te geven om een niveau verder te komen?

Zoeterwoude Zwemt! biedt de oplossing!

Op onze locaties in Zoeterwoude en Leiden krijgen de kinderen in kleine groepjes van maximaal twee kinderen intensieve en ervaringsgerichte zwemlessen. Zonder afleiding van andere kinderen of medewerkers in een kleinschalige omgeving leren de kinderen op een veilige en plezierige manier zwemmen.

Deze zwemlessen zijn eenmalig te boeken of in een reeks. Wij zijn flexibel! In overleg met ouders bekijken onze instructeurs wat nodig is, aansluitend bij de behoeften van jouw kind. Er kan wekelijks les worden gevolgd maar het is ook mogelijk om losse lessen te kopen via de webkassa.

​Extra behoeften

Kinderen met extra behoeften bij het leren zijn welkom bij Zoeterwoude Zwemt! In overleg met onze orthopedagoog Mandy kan er een zwemprogramma op maat worden opgezet. Voor meer informatie en advies stuur ons gerust een e-mail.

De zwemlessen bedragen €35 per 30 minuten.

Een persoonlijk en vakkundig advies gesprek is gratis.

promo spierballen sessies

Locaties

De zwemlessen worden gegeven op onze locaties Swetterhage in Zoeterwoude en De Basalt in Leiden.

Hoogste tijd voor zwemles?

Mocht u vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.