Ouder en kind zwemmen

Baby Zwemmen vanaf 8 maanden

Baby Zwemmen is speciaal ontwikkeld voor baby’s, peuters en kleuters (8 maanden – 4 jaar) om samen met vader, moeder, opa of oma te genieten van het water. De lessen zijn met  zorg ontwikkeld en duren 30 minuten. Daarbij is het water is aangenaam warm  (32 graden) en uiteraard niet te diep om te staan. 

Wat wordt er geleerd bij Baby Zwemmen?

Jong geleerd is oud gedaan is het gezegde. Tijdens Baby Zwemmen wordt uw kind door middel van spelletjes, ontspanningsoefeningen, liedjes en verhaaltjes spelenderwijs vertrouwd gemaakt met het water. Dit maakt een latere instroom bij zwemlessen makkelijker. Daarnaast bevorderen deze lessen het bewegen in water de ontwikkeling van de algemene motoriek. Een ideaal quality moment voor het gezin en nog nuttig ook.

Locatie en tijden

De lessen vinden plaats in het verwarmde binnenbad De Duiker op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude. Het zwembad heeft een intieme en uitnodigende sfeer, waardoor leerlingen en ouders zich hier snel op hun gemak voelen.

Momenteel is er in 2020 geen babyzwemmen meer. Wij hopen u vanaf januari 2021 weer terug te zien.

Baby Zwemmen is iedere zaterdagochtend van 9:15-9:45 uur.  U hoeft zich niet te committeren aan wekelijks zwemmen. Via de webkassa beslist u heel eenvoudig wanneer jullie komen. 

Kijk op onze webkassa  bij 'activiteiten' en 'Baby Zwemmen' om uw plekjes alvast te boeken. 

Locatie

De Baby zwemmen lessen zijn iedere zaterdagmorgen zwembad 'De Duiker' bij Swetterhage in Zoeterwoude.

zwembad de duiker zoeterwoude