Babyzwemmen

Babyzwemmen vanaf 8 maanden

Babzwemmen is speciaal ontwikkeld voor baby’s, peuters en kleuters (8 maanden – 4 jaar) om samen met vader, moeder, opa of oma te genieten van het water. De met zorg ontwikkelde lessen duren 30 minuten en vinden plaats in aangenaam warm water (32 graden).

​Wat wordt er geleerd bij babyzwemmen?

Jong geleerd is oud gedaan is het gezegde. Tijdens babyzwemmen wordt uw kind door middel van spelletjes, ontspanningsoefeningen, liedjes en verhaaltjes spelenderwijs vertrouwd gemaakt met het water. Dit maakt een latere instroom bij zwemlessen makkelijker. Daarnaast bevorderen deze lessen het bewegen in water de ontwikkeling van de algemene motoriek. Een ideaal quality moment voor het gezin!

​Locatie en tijden

De lessen vinden plaats in het verwarmde binnenbad De Duiker op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude. Het zwembad heeft een intieme en uitnodigende sfeer, waardoor de kinderen en ouders zich hier snel op hun gemak voelen. Babyzwemmen is iedere zaterdagochtend van 9:15-9:45 uur.  U hoeft zich niet te committeren aan wekelijks zwemmen. Via de webshop beslist u heel eenvoudig wanneer jullie komen. Kijk op onze webkassa  bij ‘activiteiten’ en ‘Babyzwemmen’ om uw plekjes alvast te boeken. 

Rooster & Tarieven Inschrijven

Locatie

Het babyzwemmen wordt gegeven op onze locatie De Duiker bij Swetterhage in Zoeterwoude.

Zwemles zoeterwoude

Hoogste tijd voor zwemles?

Mocht u vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Inschrijven Contact

Open chat
Powered by